Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 21 okt 2014 18:40

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 12 feb 2010 21:11 
Offline

Geregistreerd: vr 12 feb 2010 00:50
Berichten: 10
Het valt me op dat op het moment dat computers verbonden zijn met het netwerk deze allemaal de instellingen van de router kunnen aanpassen.
Bij de "oude" experiabox waren deze instellingen beveiligd met een wachtwoord. Is het mogelijk om dit bij de "nieuwe" Thomsong TG789 ook te doen?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 13 feb 2010 11:14 
Offline

Geregistreerd: do 07 jan 2010 20:10
Berichten: 35
Ga naar de webinterface:

192.168.2.254

Ga dan naar toolbox.

Kies voor gebruikersbeheer.

Daarna kun je het wachtwoord wijzigen.

Let op! De gebruikersnaam blijft kpn.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 13 feb 2010 14:32 
Offline

Geregistreerd: vr 12 feb 2010 00:50
Berichten: 10
Had dit al zien staan, maar had me niet gerealiseerd dat dit de toegang tot de Thomson router verschafde.

Bedankt! :)

P.s. eigen users toevoegen is niet mogelijk?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 13 feb 2010 21:37 
Offline

Geregistreerd: do 07 jan 2010 20:10
Berichten: 35
Hoi Riball,

Nee, de gebruikersnaam staat vast op kpn, dus er is alleen een wachtwoord in te stellen.

Greetz,

Dit0rz


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 04 aug 2010 20:24 
Offline

Geregistreerd: wo 04 aug 2010 16:47
Berichten: 1
Ik heb het wachtwoord ook veranderd. Blijven de automatische updates van KPN dan wel gewoon werken?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 08 aug 2010 15:35 
Offline

Geregistreerd: zo 08 aug 2010 13:34
Berichten: 1
Hallo, ik heb na de experia box een router staan voor het interne netwerk. nu probeer ik via dit netwerk de Experia box te berijken via 192.168.2.254 en nog wat ander combinaties maar ik kan niet in de webinterface komen.
ik heb ook gekeken via ipconfig maar dat leverde ook niets op. iemand een idee ?
Als ik een PC rechtstreeks aansluit op de experia box dan lukt het uiteraard wel via 192.168.2.254 om in de interface te komen. maar als ik dan in de instellingen van de interface kijkt naar de Default gateway dan staat er 192.168.2.254/24
wat betekend die extra /24 ?

alvast bedankt,

groet uit Rotterdam


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 29 aug 2010 15:45 
Offline

Geregistreerd: zo 29 aug 2010 09:54
Berichten: 9
Ik heb ook een mijn oude router achter de EB geplaatst en kan vanaf alle pc's de EB benaderen. Het volgende heb ik gedaan. In de router heb ik de DHCP uitgeschakeld zodat de nu als switch fungeert. Verder heb ik de router het vaste IP adres gegeven van 192.168.2.100.
Op deze manier kan ik vanaf alle pc's in het netwerk de webinterfase van de EB benaderen via 192.168.2.254.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling